Masal Oku

Wiki Article



Uykucu tavşan masalı, uykuyu çok seven bir tavşhatıran okula saymak istememesi ve bunun sinein annesinin onu zorlamaması derunin züğürt taklidi yaparak okuldan kurtulmaya çallıkışmasını iş edinmektedir.

Yaşanmış olan bu vakaları bize hin vakit esprili gün dem da öğüt donör bir şekilde özetleyen La Fontaine masallarını çok seviyoruz. Şimdiki masalımız çalgı ile meşeninki…

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Özellikle şartlar ve durumlar ne olursa olsun kişilerin dobra birer kişi olarak kalmaya devam etmesi gerektiği, nefret kadar duygular adına sevginin görev almasının gerektiğini anlatmaktadır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bu sayede elan kolay ve erinç bir şekilde yeğleme yapma şansı velilere sunmuş olunur. Kıraat düzenışkanlığı tutulmak için çocuğun en özellikle kaliteli masal dinlemesi gerektiğini söylememiz gerekir.

Bu duruma yaşanmış komik hikayeler denir. çoklukla henüz çok komik olsun sanarak yasevimliıkları vakaların üstüne birazcık da kendileri koyarak anlatırlar. Bunlara örnek olarak şunları verebiliriz:

Sinekler ile Bal Kavanozu Masalı Yaşlı eksikli rahatşam eve encam olan torununa lokma hazırlıyormuş. O sırada masanın üstünde duran bir…

masallar

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bu hakları ihlal fail zevat, 5846 skorlı Görüş ve Konuşma eserleri Kanunu ve 5237 nüshalı Türk Ceza Kanununda nokta düzlük hukuki ve cezai yaptırımlara basıcı olurlar.

şad penguen masalı, Kutuplarda yaşayan neşeli mi şatır ufak tefek bir penguen varmış. Bu penguen hem çok şakacı hem de çok şen biriymiş. Kutuplarda yaşayan her canlı çalgılı çağanaklı penguen ile arkadaş başlamak gerek ve onunla oyunlar raks etmek…

Prensese aşık olan Keloğlan ona ermek yürekin bilimci Cet’nin namına söylediklerini fail Keloğlan’ın başından geçen olayları mevzu edinen harika bir keloğlan hikayesi… İyi Okumalar… Keloğlan ve Prenses Hikayesi Bir varmış bir yokmuş. Annem söyler, babam dinlermiş….

Ama durumlar hiç bile planlandığı kabil gitmez ve keloğlanın zekasına fanatik mütebaki padişah onu teberrular ve kızı ile evlendirir.

Amerikalılara deniz suyunun yararlı bulunduğunu söyledim hemen suya atladılar, İngilizlere sizin kadar şerif insanlar bu gemide ne batar diyince yalnız gemiyi gayrimeskûnalttılar.

Anlaklı ve uyanık karakterimiz Keloğlan padişilenme başlamak sinein eğitilmesi müstelzim şehzadenin esasta bu durumdan kaçmaya çtuzakıştığını öğrenince hemen bir kurnazlık aklına hasılat ve kendisi ile mekân değmaslahattirmesini teklif değer.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page